Anbefalinger

Ny rådhusbelægning i indkørsel og forhave. Super god oplevelse - flinke og dygtige folk og et flot resultat.

Vores oplevelse med Stebla samt deres medarbejdere, har været meget positiv og opgaven er udført meget tilfredsstillende og inden for den aftalte tidsramme.

Stepla Anlægtgartneri har udført et super flot, mindre haveanlæg, inklusiv indkørsel, terrasse, rullegræs og hæk. Opgaven blev udført til tiden, og til den aftalte pris. Brian & Co. er gode til at give inspiration og formåede at udnytte den sparsomme plads på den gamle sommerhusgrund optimalt. En af naboerne på vejen har flere gange fortalt, at “det er det flotteste flisearbejde jeg nogensinde har set” 🙂 Vi er meget tilfredse med vores nye haveanlæg og kan varmt anbefale Stepla Anlægsgartneri. Mvh. Birgit og Erik

Hele vores have er blevet omlagt efter en ny haveplan. Brian var grundig omkring afgivelse af tilbud, hvor flere andre sagde de ville give tilbud, men de fik ikke gjort det. Arbejdet blev udført i februar 2017, men selv under vanskelige vejrforhold blev arbejdet udført med stor energi og godt håndværk. Fin oprydning undervejs. Anlægget er nu begyndt at vokse til, og det ser rigtig godt ud!

Vi har jævnligt anvendt Stepla anlægsgartnere til at hjælpe os med tilbud på mindre anlægsgartner underentrepriser. De levere altid et rigtig godt og gennem bearbejdet tilbud og et stykke seriøst arbejde som er til at stole på.

Brian og hans team har lavet et rigtig godt stykke arbejde, hvor de lagde belægningsfliser, gravede bede ud, lagde rullegræs osv. Resultatet er blevet rigtig flot og det er nogle rigtigt søde mennesker. Kan varmt anbefale andre at bruge Stepla anlægsgartneri.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.